GORDIJNEN, OVERGORDIJNEN, INBETWEENS | OP MAAT

Op zoek naar gordijnen, overgordijnen of inbetweens?

Ook daarvoor moet u bij Vloeren & Gordijnen Aan Huis uit Deurne zijn. Onze gordijnen worden allemaal op maat gemaakt en natuurlijk voor de beste prijs-kwaliteit. Woont u in de regio Helmond, Deurne, Eindhoven, Venray? Laat u verrassen door ons uitgebreide assortiment gordijnen en onze persoonlijk service.

Woont u in Zuid-Limburg? Goed nieuws! Ook in de regio Valkenburg, Maastricht en Heerlen kunt u gebruik maken van onze services.

 

Gordijnen, overgordijnen en inbetweens op maat

De inrichting van uw huis is niet compleet zonder mooie gordijnen. Met gordijnen op maat bent u verzekerd van perfect passende gordijnen voor uw woning. Gordijnen brengen warmte en sfeer in de ruimte en hebben een groot praktisch nut: ze bieden privacy, weren de felle zon in de zomer en in de winter houden gordijnen voor de deur en ramen de kou buiten. Voor welke ruimte zoekt u gordijnen en met welke eigenschappen?

U vindt bij ons altijd wat u zoekt. Maak vrijblijvend een afspraak om onze gordijnen te bekijken, dit kan in onze showroom of bij u thuis.

 

De voordelen van Vloeren & Gordijnen Aan Huis

Onze gordijnen, overgordijnen en inbetweens zijn:

  • Gemaakt van stoffen met maximale kleurechtheid
  • Waterafstotend
  • Vuilafstotend
  • Schimmelwerend
  • Half-verduisterend of verduisterend

 

Waarom advies aan huis?

Heel simpel: de keuze voor de juiste kleuren en stoffen voor uw woning maakt u bij u thuis. Lichtinval, meubels, kleuren van de muren, alles speelt mee bij het kiezen van het best passende gordijn. Daarom komen wij vrijblijvend langs met voorbeeldstalen en nemen direct de maten, zodat we u snel een prijsopgave kunnen geven.

Meer weten of direct een afspraak inplannen? Vul het contactformulier in of bel 0493 846588.

 

Overgordijnen

Prachtige meubels, een trendy kleur op uw muur, mooie accessoires in de kamer, maar een overgordijn maak de kamer pas écht af. Onze overgordijnen zijn verkrijgbaar in vele kleuren, stoffen en maar liefst 5 plooien: enkele plooi, dubbele plooi, tri plooi, platte plooi en wave-ring. Het verschil? Een enkele plooi past goed in een strakke ruimte, voor een hippe look kiest u voor de wave-ring. Ook kunt u kiezen tussen verduisterend, half-verduisterend of lichtdoorlatend.

 

Inbetween gordijnen op maat

Inbetween gordijnen zijn transparante gordijnen, maar wel van een wat dikker stof dan vitrages. Dit heeft als voordeel dat ze minder transparant zijn; u kunt wel naar buiten kijken, maar geen inkijk. Bij Vloeren & Gordijnen Aan Huis kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment inbetween gordijnen. Twijfelt u nog tussen inbetweens en andere gordijnen of raamdecoratie? Wij adviseren u graag over de juiste keuze voor uw woning of ruimte!

Vraag een offerte aan!

INTERESSE?

 

Neem via onderstaande mogelijkheden contact met ons op:

UNIEKE FORMULE:

 

  • Advies aan huis
  • Gratis inmeten en levering
  • Ook in avonduren en weekend
  • Binnen 5 werkdagen gehangen
  • Voor nieuwe gordijnen hoeft u de deur niet uit!
MAAK EEN AFSPRAAK
KLANTERVARINGEN

WENST U MEER INFORMATIE OF WILT U EEN AFSPRAAK MAKEN? BEL ONS GERUST OP!

WAAROM KIES JE VOOR VLOEREN & GORDIJNEN AAN HUIS?

GRATIS INMETEN

Heeft u interesse in een van onze vloeren of bijproducten? Wij komen gratis inmeten en brengen € 0,- kilometervergoeding in rekening ongeacht de reisafstand.

DIRECT EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE OP MAAT

Dankzij onze unieke formule hoeft u de deur niet meer uit. Wij komen bij u thuis met stalen van onze vloeren en gordijnen en maken direct een vrijblijvende offerte op maat.

GOEDE PRIJS-KWALITEITVERHOUDING

Onze garantie: een eerlijke prijs voor topkwaliteit raamdecoratie en 100% tevredenheid.

GRATIS GELEVERD OP UW ADRES

Gratis levering van vloeren, raamdecoratie, gordijnen en bijproducten op uw thuisadres.