OVER VLOEREN & GORDIJNEN AAN HUIS

Vloeren & Gordijnen Aan Huis is een interieurbedrijf met een hoog ambitieniveau! Wij staan voor maatwerk en vakmanschap. We hebben jarenlange ervaringen en zijn gespecialiseerd in het leggen van woonvloeren en het renoveren van houten huistrappen en de afwerking ervan. Ook kunt u bij ons terecht voor alle typen raamdecoratie. Van klassieke gordijnen tot trendy houten jaloezieën.

Iedere opdracht is voor ons weer een nieuwe uitdaging! Daarin streven wij naar het afleveren van de hoogst mogelijke kwaliteit. Onze kracht is het ontzorgen van u als klant.

 

Vloeren & Gordijnen Aan Huis:

 • Adviseert
 • Begeleidt
 • Is betrokken
 • Levert hoge kwaliteit
 • Ontzorgt

 

Samen naar een perfect eindresultaat

U kunt bij ons terecht voor het kopen en laten leggen van uw nieuw vloer of hangen van de raamdecoratie. Onze jarenlange ervaring zetten wij ook graag in om u te adviseren in het juiste type en kleur raamdecoratie en/of vloeren voor uw woning. Wij denken praktisch mee – hoe wordt de vloer gebruikt? Wat is de functie van de gordijnen? En als woninginrichter geven we advies over de kleuren die het beste passen in uw interieurstijl.

 

Kwaliteit voorop

Wij werken met vaste stoffeerders die beschikken over jaren vakkennis, of het nu gaat om een behandeling van uw bestaande zandcement vloer, tegelvloer of een anhydriet vloer tot het leggen van een pvc, laminaat of een parketvloer (zwevend en verlijmd) tot het renoveren van trappen.

 

Wij zijn pas te tevreden als u dat bent! Vloeren & Gordijnen Aan Huis heeft niet voor niets de slogan “Topkwaliteit met zekerheid”.

 

Showroom in Deurne – werkgebied Brabant & Limburg

Wij werken vanuit twee locaties:

 • Deurne (Noord-Brabant)
 • Valkenburg aan de Geul

Vloeren & Gordijnen Aan Huis heeft een showroom in Deurne. Wij werken voornamelijk op afspraak bij de klanten thuis in de regio Zuidoost-Brabant en Limburg. Wilt u een bezoek brengen aan onze showroom? Dat is mogelijk op afspraak. Belt u gerust even.

 

Naamswijziging

Sinds juli 2020 hebben we een nieuwe naam: Vloeren & Gordijnen Aan Huis. Jaren geleden zijn we begonnen als vloerenspecialist onder de naam Topline Floordesign. Inmiddels zijn we ook al een tijd hét adres voor raamdecoratie op maat dus de naam paste niet meer. Vloeren, gordijnen en een unieke service aan huis komen allemaal terug in onze nieuwe naam!

 

Natuurlijk blijft de kwaliteit, het vakmanschap en de persoonlijke service precies zoals u gewend bent.

 

vloeren en gordijnen aan huis

INTERESSE?

 

Neem via onderstaande mogelijkheden contact met ons op:

Unieke formule:

 

 • Advies aan huis
 • Gratis inmeten en levering
 • Ook in avonduren en weekend
 • Binnen 5 werkdagen gelegd of gehangen
 • Kortom: u hoeft de deur niet uit!
MAAK EEN AFSPRAAK
KLANTERVARINGEN

WENST U MEER INFORMATIE OF WILT U EEN AFSPRAAK MAKEN? BEL ONS GERUST OP!

WAAROM KIES JE VOOR VLOEREN & GORDIJNEN AAN HUIS?

GRATIS INMETEN

Heeft u interesse in een van onze vloeren of bijproducten? Wij komen gratis inmeten en brengen € 0,- kilometervergoeding in rekening ongeacht de reisafstand.

DIRECT EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE OP MAAT

Dankzij onze unieke formule hoeft u de deur niet meer uit. Wij komen bij u thuis met een uitgebreid assortiment aan vloeren en leveren direct een vrijblijvende offerte op maat.

GOEDE PRIJS-KWALITEITVERHOUDING

Onze garantie: een eerlijke prijs voor onze topkwaliteit vloeren en toebehoren en 100% tevredenheid.

GRATIS GELEVERD OP UW ADRES

Gratis levering van vloeren, raamdecoratie, gordijnen en bijproducten op uw thuisadres.