PANEELGORDIJNEN OP MAAT | DEURNE, HELMOND, EINDHOVEN

Paneelgordijnen kopen? Wij ontzorgen van A tot Z.

Vloeren & Gordijnen Aan Huis is de specialist in de regio Helmond, Deurne, Venray en Eindhoven op het gebied van paneelgordijnen op maat. Onze paneelgordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, prints en materialen.  U kunt kiezen uit één kleur, maar wilt u wat meer kleur in uw woning? Het combineren van kleuren is ook mogelijk met paneelgordijnen. Alle paneelgordijnen worden op maat gemaakt en indien gewenst, samen met de rails door ons bij u thuis gehangen.

 

Showroom en persoonlijk advies aan huis

Welk kleur paneelgordijn past het beste in uw kamer? Dat kunt u het beste beslissen in uw eigen woning, want lichtinval, meubels en de rest van uw interieur bepalen welke kleur en welk type paneelgordijn het meest geschikt is. Daarom komen wij gratis én vrijblijvend bij u thuis met voorbeeldstalen. We nemen direct de maten op, zodat we u ook meteen een prijsopgave kunnen geven.
Interesse? Plan direct een afspraak in – ook mogelijk in het weekend of in de avonduren!

U bent ook van harte welkom in onze showroom in Deurne. Bekijk de openingstijden.

 

Levering en montage

Het leveren en inmeten van de paneelgordijnen is gratis. Wilt u de gordijnen door ons laten hangen? Ook dat kan. De levertijd is ongeveer 2 tot 3 weken. Wij leveren en hangen voornamelijk gordijnen in Zuidoost-Brabant en Noord-Limburg (Helmond, Deurne, Venray, Liessel, Bakel, Gemert, Eindhoven, Laarbeek en Geldrop). Woont u buiten deze regio? Contacteer ons dan gerust, want we hebben een landelijke service.

 

Voordelen paneelgordijnen

Paneelgordijnen zijn bij uitstek geschikt als raamdecoratie voor grote ramen of schuifpuien. Ook in de serre zien we dit type gordijn vaak terug. Paneelgordijnen laten uw kamer groter ogen, omdat deze gordijnen vaak breed zijn en over de volledige lengte van een kamer hangen.

Paneelgordijnen worden doorgaans aan een meersporen rail gehangen. Hierdoor schuiven de panelen voor en achter elkaar langs. Hiermee kunt u zelf  bepalen hoeveel inkijk u heeft en hoeveel licht er de woning binnenkomt. Een belangrijk voordeel van dit type gordijn!

 

De voordelen van onze paneelgordijnen:

• Verkrijgbaar in vele kleuren, prints en stoffen;
• Keuze uit verduisterend, half-verduisterend en lichtdoorlatend;
• Ook gemotoriseerd leverbaar;
• Op maat gemaakt;
• A-merken tegen scherpe prijzen.

 

Prijzen

Benieuwd naar de kosten van paneelgordijnen voor uw kamer(s)? Vraag een offerte aan!

INTERESSE?

 

Neem via onderstaande mogelijkheden contact met ons op:

UNIEKE FORMULE:

  • Advies aan huis
  • Gratis inmeten op uw locatie
  • Afspraak mogelijk ’s avonds en weekend
  • Ruime keuze uit A-merken
  • Voor nieuwe gordijnen hoeft u de deur niet uit!
MAAK EEN AFSPRAAK
KLANTERVARINGEN

WENST U MEER INFORMATIE OF WILT U EEN AFSPRAAK MAKEN? BEL ONS GERUST OP!

WAAROM KIES JE VOOR VLOEREN & GORDIJNEN AAN HUIS?

GRATIS INMETEN

Heeft u interesse in een van onze vloeren of bijproducten? Wij komen gratis inmeten en brengen € 0,- kilometervergoeding in rekening ongeacht de reisafstand.

DIRECT EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE OP MAAT

Dankzij onze unieke formule hoeft u de deur niet meer uit. Wij komen bij u thuis met stalen van onze vloeren en gordijnen en maken direct een vrijblijvende offerte op maat.

GOEDE PRIJS-KWALITEITVERHOUDING

Onze garantie: een eerlijke prijs voor topkwaliteit vloeren en raamdecoratie/gordijnen en 100% tevredenheidsgarantie.

GRATIS GELEVERD OP UW ADRES

Gratis levering van vloeren, raamdecoratie, gordijnen en bijproducten op uw thuisadres.

Klantervaring

“Vloeren & Gordijnen Aan Huis heeft bij ons een schitterende PVC vloer neergelegd. Topkwaliteit voor een juiste prijs! Afspraken worden keurig nagekomen en ze zijn goed bereikbaar! Aanrader!”

 

– Dennis Dohmen

PANEELGORDIJNEN OP MAAT