RAAMDECORATIE | GORDIJNEN AAN HUIS DEURNE

Raamdecoratie op maat

Op zoek naar nieuwe gordijnen of jaloezieën? Bij Vloeren & Gordijnen Aan Huis uit Deurne (regio Helmond, Eindhoven, Venray) kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment raamdecoratie op maat. Wij leveren maatwerk tegen scherpe prijzen. Ga direct naar de raamdecoratie van uw keuze:

Overgordijnen en inbetweens
Rolgordijnen
Duo-rolgordijnen
Houten jaloezieën
Aluminium jaloezieën
Verticale jaloezieën / verticale lamellen
Plissé gordijnen
Duette gordijnen

 

Gordijnen en jaloezieën: kies voor prijs én kwaliteit

Niet alleen de prijs is belangrijk bij het kopen van raamdecoratie. U wilt er immers een lange tijd plezier van hebben en het oog wil ook wat, vooral in de woonkamer, kijkt u dagelijks naar uw raambekleding. Raamdecoratie van goede kwaliteit is mooier afgewerkt en hangt strakker. Dat kwaliteit niet de hoofdprijs hoeft te kosten laten wij u graag zien. Vloeren & Gordijnen Aan Huis levert uitsluitend raamdecoratie van topkwaliteit tegen scherpe prijzen. Wij werken o.a. met het merk Liedeco, één van de A-merken op het gebied van gordijnen en jaloezieën.

Vraag een offerte aan!

 

Advies aan huis

Raamdecoratie moet functioneel zijn en decoratief. De raambekleding bepaalt namelijk voor een groot gedeelte de uitstraling en warmte van een kamer. Welk type raamdecoratie past het beste bij uw woning of ruimte? Welke kleur past het beste bij uw interieur? En kiest u voor verduisterend of niet? U leest het al: u heeft best wat te kiezen. Daarom komen wij bij u aan huis met een persoonlijk advies. Wij nemen voorbeeldstalen mee, want alleen in uw eigen huis kunt u het beste zien welke kleur en welke stoffen het mooiste zijn.
We nemen direct de maten op, zodat we u ook meteen een prijsopgave kunnen geven. Gratis en geheel vrijblijvend!

 

Levering en montage

Het opmeten en leveren van de gordijnen of jaloezieën is gratis. Wij kunnen dit overdag inplannen, maar in de avonduren of in het weekend is ook mogelijk. Wat u het beste uitkomt! U kunt de gordijnen zelf ophangen of door onze vakmannen laten doen. De levertijd is ongeveer 2 tot 3 weken.

Meer weten of direct een afspraak maken? Vul het contactformulier in of bel 0493 846588.

 

Regio Helmond, Venray en Deurne

Vloeren & Gordijnen Aan Huis is de specialist in raamdecoratie in de regio Zuidoost-Brabant en Limburg. Wij onderscheiden ons met onze persoonlijke service, écht vakmanschap en maatwerk. De klant staat bij ons op de eerste plaats; pas als u helemaal tevreden bent, dan zijn wij het ook.

 

Zuid-Limburg: Valkenburg, Maastricht, Heerlen

Goed nieuws! Ook in Valkenburg en omstreken kunt u gebruik maken van onze producten en diensten. Vraag vrijblijvend een offerte.

INTERESSE?

 

Neem via onderstaande mogelijkheden contact met ons op:

MAAK EEN AFSPRAAK
KLANTERVARINGEN

WENST U MEER INFORMATIE OF WILT U EEN AFSPRAAK MAKEN? BEL ONS GERUST OP!

WAAROM KIES JE VOOR VLOEREN & GORDIJNEN AAN HUIS?

GRATIS INMETEN

Heeft u interesse in een van onze vloeren of bijproducten? Wij komen gratis inmeten en brengen € 0,- kilometervergoeding in rekening ongeacht de reisafstand.

DIRECT EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE OP MAAT

Dankzij onze unieke formule hoeft u de deur niet meer uit. Wij komen bij u thuis met stalen van onze vloeren en gordijnen en maken direct een vrijblijvende offerte op maat.

GOEDE PRIJS-KWALITEITVERHOUDING

Onze garantie: een eerlijke prijs voor topkwaliteit vloeren en raamdecoratie/gordijnen en 100% tevredenheidsgarantie.

GRATIS GELEVERD OP UW ADRES

Gratis levering van vloeren, raamdecoratie, gordijnen en bijproducten op uw thuisadres.

Klantervaring

“Vloeren & Gordijnen Aan Huis heeft bij ons een schitterende PVC vloer neergelegd. Topkwaliteit voor een juiste prijs! Afspraken worden keurig nagekomen en ze zijn goed bereikbaar! Aanrader!”

 

– Dennis Dohmen

STIJLVOL, KWALITEIT EN OP MAAT, DAT IS ONZE RAAMDECORATIE