VERTICALE JALOEZIEEN OP MAAT | VLOEREN & GORDIJNEN AAN HUIS DEURNE

Verticale lamellen op maat

Bent u op zoek naar verticale lamellen voor uw woonkamer, slaapkamer of voor een andere ruimte? Kies voor het gemak van Vloeren & Gordijnen Aan Huis uit Deurne. Wij komen vrijblijvend bij u langs met voorbeeldstalen en meten en monteren de lamellen gratis.

 

Vloeren & Gordijnen Aan Huis is uw specialist in de regio Deurne, Helmond, Venray en Eindhoven en staat voor een persoonlijke service, vakmanschap en maatwerk. Alle lamellen en jaloezieën worden op maat gemaakt. Meer weten of direct een afspraak maken? Bel 0493 846588.

 

De voordelen van verticale jaloezieën

Verticale lamellen, of jaloezieën, zijn een moderne en praktische raambekleding. Met verticale lamellen geeft u een ruimte een elegante uitstraling. U kunt de lichtinval, de richting van het licht en de mate van privacy zelf regelen door de lamellen open of dicht te zetten. Een groot voordeel van verticale jaloezieën is dat deze gemakkelijker schoon te houden zijn, omdat stof niet zo gemakkelijk ophoopt.

 

De voordelen van onze lamellen op een rij:

• Optimale lichtregulering door verticale draaiing van de lamellen;
• Op maat gemaakt;
• Topkwaliteit voor scherpe prijzen;
• Goed schoon te houden;
• Keuze uit verschillende breedtes, kleuren en afwerkingen.

 

Persoonlijk advies aan huis

Twijfelt u nog over de kleur? De beste keuze voor uw nieuwe jaloezieën maakt u in uw eigen huis, want lichtinval, meubels en kleuren van muren zijn hierbij allemaal van invloed. Wij komen vrijblijvend bij u langs met voorbeeldstalen en een deskundig advies. We nemen de maten gratis op, zodat we u direct van een prijsopgave kunnen voorzien.
Interesse? Maak snel een afspraak

 

Prijzen

Wij onderscheiden ons met een persoonlijke service, maatwerk en echt vakmanschap. Maar we verrassen u ook graag met onze prijzen! Wij leveren aluminium lamellen van topkwaliteit (uitsluitend A-merken) in verschillende breedtes, vanaf €172,- per/m2. (incl. btw).
Vraag vrijblijvend een offerte aan!

 

Levering en montage

Het leveren en inmeten van de lamellen is gratis. Wilt u de gordijnen door ons laten hangen? Ook dat kan. De levertijd is ongeveer 2 tot 3 weken. Wij leveren voornamelijk jaloezieën en lamellen in Helmond, Deurne, Venray, Bakel, Gemert, Liessel, Eindhoven, Laarbeek en Geldrop. Woont u buiten deze regio? Contacteer ons dan gerust, want we hebben een landelijke service.

INTERESSE?

 

Neem via onderstaande mogelijkheden contact met ons op:

UNIEKE FORMULE:

  • Advies aan huis
  • Gratis inmeten op uw locatie
  • Afspraak mogelijk ’s avonds en weekend
  • Ruime keuze uit A-merken
  • Vanaf € 172,- per m2 incl. btw
MAAK EEN AFSPRAAK
KLANTERVARINGEN

WENST U MEER INFORMATIE OF WILT U EEN AFSPRAAK MAKEN? BEL ONS GERUST OP!

WAAROM KIES JE VOOR VLOEREN & GORDIJNEN AAN HUIS?

GRATIS INMETEN

Heeft u interesse in een van onze vloeren of bijproducten? Wij komen gratis inmeten en brengen € 0,- kilometervergoeding in rekening ongeacht de reisafstand.

DIRECT EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE OP MAAT

Dankzij onze unieke formule hoeft u de deur niet meer uit. Wij komen bij u thuis met stalen van onze vloeren en gordijnen en maken direct een vrijblijvende offerte op maat.

GOEDE PRIJS-KWALITEITVERHOUDING

Onze garantie: een eerlijke prijs voor topkwaliteit raamdecoratie en 100% tevredenheid.

GRATIS GELEVERD OP UW ADRES

Gratis levering van vloeren, raamdecoratie, gordijnen en bijproducten op uw thuisadres.

Klantervaring

“Vloeren & Gordijnen Aan Huisheeft bij ons een schitterende PVC vloer neergelegd. Topkwaliteit voor een juiste prijs! Afspraken worden keurig nagekomen en ze zijn goed bereikbaar! Aanrader!”

 

– Dennis Dohmen

VERTICALE JALOEZIEEN OP MAAT VAN VLOEREN & GORDIJNEN AAN HUIS